torsdag 26 september 2013

Regret.

Detta inlägg tänker jag ägna åt ånger, den berömda ångesten.
Den där jobbiga typen som tränger sig på när du minst vill ha den. När man är ensam så känns det verkligen som att den sitter på ens huvud och medvetet trycker ner en längre och längre ner, tills man känner sig så hemsk att man bara vill gråta tills man slutar att andas. 

Det finns ingen annan på jorden som kan ta bort den där jobbiga, jobbiga ångesten, än du själv. Det är bara du, som kan lägga ditt förflutna på hyllan, alla som varit inblandade i ditt liv som du hade förr, har sin egna skit att ta hand om.. Sluta blanda in människor som en gång stod dig nära.. Ta hand om din skit själv! Det finns ingen annan som kommer komma in och städa upp allt som du gjort medvetet eller omedvetet. 
Packa ihop allt som du skäms över, allt som gör dig obekväm, ja.. allt som du ångrar.. Packa ihop skiten och kasta allt till månen. Ilskan, sorgen, rädslan och glädjen ska du låta vara, för det är dom fyra sakerna som kommer att få dig att gå vidare och in i framtiden. 
Man kan inte stänga av känslor, men man kan lära sig att kontrollera dom. DU kan lära dig att kontrollera dina egna känslor, men aldrig, Aldrig någon annans. 

Ångesten kan vara jobbig och påträngande.. Den nyper dig och hittar dig alltid..
..men det är bara du som tillåter den att vinna när du bryter ihop.. 

Låt den där jobbiga jäveln förlora, i alla fall någon gång. 


Cheers.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar