måndag 10 februari 2014

Den smarta människan.

Idag talar vi om saker som t.ex. att vissa kvinnor har hår under armarna, eller att Zlatan fick för mycket pengar för sin skånska jävla volvoreklam. Idag talar vi om saker som framtiden, hur ljus den kommer att vara, för att då har vi bättre teknik och mer saker att göra, mer saker att köpa och mer att sälja.
Det viktigaste idag är hur många utlandsresor du gjort.
Det viktigaste idag är melodifestivalen, mästerkocken eller vem fan det är som är bäst på att vara en jävla bonde i farmen. Det viktigaste idag är vilket märke på mobiltelefon vi har, eller vilken storlek på tvn. Idag är det viktigaste att vi får våran tacos varenda jävla fredag.

Idag super vi oss fulla för att vi är så förbannat passiva, mer än hälften av alla människor på jorden bara hänger efter dom som faktiskt för den framåt. Idag klagar vi på myndigheterna när något inte stämmer.

Vi alla uppmärksammar miljöhoten och klagar på ledarna, medans vi själva inte orkar lyfta ett finger för att få skiten gjord.
Idag klagar vi på att det är krig i världen, men vänder ryggen till människor som lika gärna skulle kunna vara din bästa vän, bror, syster, mamma eller pappa. Vad fan är det som händer?
Vart fan är vi påväg? Vad är meningen med hela den här resan om mer än hälften bara hänger på. Samtidigt så vill jag inte heller bli någon eller något som alla andra förlitar sig på. Jag vill inte bli en klagomur.
Jag vet att många utav er håller med mig. Jag vet att ni sitter och nickar instämmande när ni läser det här. Men så fort ni stänger ner sidan så kommer ni att hungra efter tacos, eller ta upp eran mobiltelefon, slå på tvn eller slänga konservburkar direkt i papperskorgen.
För det är som så, att endast döda fiskar flyter med strömmen..

I'm out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar